Du skal bruge (til ca 20 kugler):
15 stk dadler uden sten
1 dl tørrede tranebær
Vand
En lille håndfuld usaltede cashew-kerner (ca ½ dl)
30 g god, mørk chokolade (jeg brugte en på 80 %)
1 spsk kokosolie
2 spsk kokosfibre
Ca. 4 tsk Dracula-pulver (jeg er sikker på at en blanding af lakridspulver og salt også vil fungere)
Kakaopulver
- Overhæld dadler og tranebær med kogende vand (så de er dækkede), og lad stå i min. 10 min
- Smelt kokosolie og chokolade sammen
- Hæld vandet fra dadler og tranebær, men gem 2 spsk af det
- Kom dadler, tranebær og cashew-kerner i en minihakker (el. lign), og blend til det er hakket så godt det kan lade sig gøre
- Hæld de 2 spsk vand og kokosolie/chokolade-blandingen i hakkeren, og blend til en nogenlunde ensartet masse
- Rør herefter blandingen sammen med kokosfibre og Dracula-pulver
- Tril mundrette kugler og rul i kakaopulver
Ingen kommentarer:
Send en kommentar